Babysang

Etter et opphold er vi endelig tilbake igjen med Babysang!

Vi møtes hver onsdag 10.30 - 11.30 til Babysang på Menighetssenteret.

Vi legger vekt på at dette skal være et trygt arrangement med tanke på smittevern. Derfor må dere melde dere på til babysang hos oss.

Dere finner mer informasjon og kan melde dere på her...

Hva er babysang?

Babysang er for barn i alderen 0-1 år.

- en variert opplevelse der barn og voksne kan oppleve mye glede og samspill gjennom bruk av sanger, rim, regler og enkle former for ringdans og bevegelse.

- en blanding av sang og musikk som dere kanskje kjenner fra før, og noe som kanskje er nytt. Noen av sangene formidler et gudsbilde preget av trygghet og glede og barnets egenverdi.

Hvorfor babysang?

Alle babyer har nytte og glede av musikalske opplevelser som tar i bruk flere sanser. Både kroppsbevissthet, språk og følelser stimuleres gjennom babysang. Både babyen og foreldre har nytte og glede av sosialt fellesskap. Babysang er også en mulighet til å bli kjent med andre som har barn i samme alder.

Fra 27. januar blir Babysang på Loftstua på Menighetssenteret, Ringvegen 2.

Tid: Onsdag 10.30-11.30.

Pris: Det koster kr. 50,- pr gang. Dette inkluderer også mat og drikke.

Påmelding
For å være sikker på at vi ikke blir for mange på babysang og for å gjøre smittesporing enklere har vi for tiden digital påmelding til babysang.

Her kan dere melde dere på til babysang.

Hvis det er noe dere lurer på, ring oss gjerne på tlf. 75 69 14 22, eller send oss en e-post på post@saltdalkirken.no